مفتول گالوانیزه و حقایق ناشناخته درباره سیم گالوانیزه

برخلاف مش‌های بافته‌شده یا ورق‌هایی که دارای اتصالات گیره‌ای یا جوشی‌اند، هیچ ناحیه ضعیفی ندارد.

در نتیجه ضخامت روی کم می‌باشد و چندان در مقابل رطوبت مقاوم نیست. اما در نوع گرم ضخامت روی بیش‌تر است و در نتیجه دیرتر زنگ می‌زند.

مفتول گالوانیزه که به آن مفتول سفید نیز می گویند با گالوانیزه کردن مفتولهای فولادی به دست می آید. برای محافظت از فلزات در برابر خوردگی و زنگ زدگی در رطوبت و باران های اسیدی آنها را با یک پوششی از جنس دیگر که مقاوم است می پوشانند و در نتیجه آن در مقابل اکسیداسیون و زنگ زدگی مقاوم می شود. دو نوع روش برای انجام این عمل وجود دارد:

فرزانگان زیادی در تاسیس، گسترش و رونق بخشی صنایع کشور نقش داشته اند و به عنوان پیشکسوت در این راه سختی ها را تحمل کرده اند، زنده یاد اقای حاج رضا توکلی حسین آباد نیز در زمره این پیشکسوتان هستند

تمام حقوق معنوی و مادی این سایت متعلق به شرکت مدیران آهن زاینده‌رود می‌باشد.

خانه مقالات لیست قیمت ویدئو دسته بندی بر اساس کاربرد

مجموعه آهن ۱۱۸ از سال ۱۳۷۰ فعالیت خود را در زمینه تولید مفتول کششی ، رابیتس و توری حصاری آغاز نمود و پس از آن در راستای کمک به چرخه اقتصاد و کلیک کنید ارائه خدمات رسانی به هموطنان و بنا به درخواست پیمانکاران و… درسال ۱۳۸۶ وارد عرصه بازار آهن آلات ساختمانی شده و در ادامه نیز بر اساس درخواست و نیاز مشتریان از جمله ارگانهای دولتی و شرکتهای خصوصی اقلام خود را تنوع و افزایش داده و در حال حاضر قادر به تامین کلیه اقلام فلزی ساختمانی و صنعتی می باشد.

خانه مقالات تاسیسات مکانیکی و تهویه مطبوع اتصالات گالوانیزه چیست؟

سیم فولادی گالوانیزه به عنوان یک جنس همه کاره در نظر گرفته می شود که باعث محبوبیت آن در بین کسانی که در کار ساخت و ساز خانه هستند، می شود.

از اتصالات فلزی گالوانیزه همانند سایر انواع اتصالات برای ایجاد تغییر مسیر لوله کشی، تغییر در اندازه قطر لوله، اتصال لوله به دستگاه و همچنین ایجاد انشعاب در لوله استفاده می‌شود.

همچنین با توجه به میزان سفارش هر مشتری امکان تغییر قیمت وجود دارد.

از همین رو بهتر است برای خرید اتصالات گالوانیزه حتماً از فروشگاه‌ها و مراجع معتبر اقدام به خرید نمایید.

رابیتس بندی به دو دسته سخت و نرم تقسیم می شود که هر چه مقدار کربن بالا باشد، میزان آن نیز سخت تر خواهد بود.

روش گالوانیزاسیون برای اولین بار در سال ۱۷۷۲ توسط فردی به نام لوئیچی کالوانی ابداع شد. این روش از همان ابتدا نشان داد که قرار گرفتن فلز روی در سطح سایر فلزات می‌تواند از پوسیدگی و خوردگی آن جلوگیری کند و فلز را در برابر فشار و تنش‌های مختلف مقاوم‌تر کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *